Mens sana in corpore sano

  • Home
  • Over Bennie de Jonge
  • Hand/Pols Therapie
  • Hoofdpijn cursus
  • Opleiding hoofdpijn en fysiotherapie

Bennie de Jonge

Hierbij een stukje over mijzelf. Ik, Bennie de Jonge ben per 1 juli deze praktijk te Klazienaveen begonnen.

Afgestudeerd fysiotherapeut

Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van Laan te Nieuwegein. Na 1,5 jaar stage en enkele waarnemingen heb ik besloten om met deze praktijk te starten. Op 29 oktober 2011 is de praktijk oficieel open.

Mijn beweeg redenen om fysiotherapeut te worden vloeien voort uit mijn hobby en passie de sport verzorging. Nadat ik meer dan 10 jaar als NGS sport verzorger bij diverse clubs aangesloten ben geweest wilde ik meer. Hierdoor ben ik gestart met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut.

Psychosomatische fysiotherapie

In september 2011 ben ik gestart met de specialisatie tot psychosomatische fysiotherapie. Ik volgde deze master opleiding aan de hogeschool Utrecht . Deze opleiding heb ik gevolgd tot halverwege 2012 hierna moest ik om prive omstandigheden met de opleiding stoppen. Ik heb mijn master psychosomatiek niet gehaald maar houd mijn kennis op peil d.m.v. andere cursussen en vakliteratuur op het gebied van psychosomatische fysiotherapie. Tevens heb ik in februari 2012 mijn certificaat voor MSU (Echografie) behaald.

Ook voor hoofdpijn, hand en pols klachten

Afgelopen zomer 2016 heb ik op de Hanze hogeschool te Groningen de opleiding hoofdpijn en fysiotherapie afgerond. Tevens ben ik in 2016 in opleiding voor hand en pols therapeut. Ik beschik dus over de kennis om al uw hand en pols aandoeningen te behandelen. Ook maak ik hand en pols spalken ook hiervoor heb ik naast mijn hand pols opleiding nog een speciale opleiding gevolgtrekking.

Actief in Drenthe, nadruk op Klazienaveen en Emmen

Tegenwoordig weten vele patienten uit heel Drenthe en zelfs daarbuiten mij te vinden. Mijn praktijk is echter in Klazienaveen en uiteraard ligt de nadruk dan ook op Klazienaveen, Zwartemeer en Emmen waarvoor mijn praktijk ook snel te bereiken is.

Fysiotherapeut Bennie de Jonge in het kort

- Fysiotherapeut
- Psychosomatische fysiotherapie
- Hoofdpijn therapeut
- Medical Taping
- Echografie
- Specialist shockwave therapie radiaal en focus
- Hand / pols fysiotherapie 
- Flexchair trainer
-
 Dry-needling

Cursus 23,24 en 25 augustus 2018

Cursus 23,24 ..

Op donderdag 23 augustus & vrijdag 24 augustus 2018 is de praktijk gesloten. Bennie is voor nascholing op cursus. Maandag 27 augustus is de praktijk weer regulier geopent....

lees verder
  • Fysiotherapie Bennie de Jonge
  • Schoorstraat 2
  • 7891 JW Klazienaveen
  • Telefoon 0591 393256
  • Email info@defysio.com